ZAKLAO SAM BABU I SAD IMAM 20.000 DINARA! Unuk ubica poslao JEZIVU SMS PORUKU devojci posle jezivog ubstva ZBOG DROGE!

Po toj poruci ga je policija ubrzo locirala i uhapsila. Tamo je priznao da je zaklao babu, moju suprugu Miru, ali da je nameravao da ubije i mene, priča Božidar šarac, suprug ubijene Mire Šarac (64)

– “Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara”, napisao je moj unuk Srđan na kompjuteru u igraonici i poslao preko Fejsbuka poruku svojoj devojci. Po toj poruci ga je policija ubrzo locirala i uhapsila. Tamo je priznao da je zaklao babu, moju suprugu Miru, ali da je nameravao da ubije i mene – priča Božidar Šarac, suprug ubijene Mire Šarac (64) koju je u sredu popodne zaklao ćerkin sin Srđan M. (23).

Ubistvo se dogodilo u rumskom naselju Igralište. Božidar kaže da je iz stana u kom živi sa suprugom izašao oko devet sati.

– Otišao sam na posao, a supruga Mira je ostala u stanu. Zvao sam je oko 12 sati, ali se nije javljala. Zvao sam kasnije na fiksni, Srđan se javio i rekao da je u prodavnici. Pitao me je kada dolazim s posla, rekao sam mu oko 16 časova. Kazao je: “Dobro, čekam te, pa da se ispričamo kada dođeš” – objašnjava Božidar i kaže da ga je Srđan ponovo zvao oko 15.40.

– Bilo mi je čudno što me opet zove. Kad sam stigao, Srđan je sedeo u fotelji. Pitao sam ga gde je Mira, rekao je da je kod komšinice i požurivao me da što pre skinem jaknu jer je toplo u sobi.

Božidar je već tad primetio da se nešto dešava.

– Prvo sam primetio krv na tepihu, tražio sam je po stanu. Potom sam došao do kupatila – priča nesrećni čovek.

Vrata su, kako kaže bila zaključana, ali je kroz staklo iznad vrata video Miru u lokvi krvi.

– Viknuo sam na njega: “Ti si ovo uradio”, zgrabio ga za ramena, ali on je tvrdio da ništa ne zna i kazao da hoće da ide. Pokušao sam da ga zadržim, ali se otrgao i pobegao.

Ljudi iz Hitne pomoći su razvalili vrata kada su stigli.

– Zaklao ju je nožem i ubo još nekoliko puta u vrat. Zašto sam se rodio kada sam ovakvo nešto doživeo od rođenog unuka? Kada smo izvukli telo, na dnu kade našli smo krvavi čaršav kojim ju je vukao i gomilu računa i priznanica. Verovatno je tražio novac – otkriva Božidar.

Izvor iz istrage objašnjava da je ubistvu prethodila burna svađa.

– On je od ranije poznat policiji, problematičan je. Došao je u sredu kod bake u kuću da bi joj tražio novac za drogu i zbog toga su se strašno posvađali.

Nakon što je Srđan na smrt izbo svoju baku, policija ga je ubrzo pronašla u obližnjoj kladionici gde je opušteno sedeo za računarom kao da se ništa nije desilo.

Božidar tvrdi da se njegov unuk lečio od droge nekoliko puta i da je čuo da se Srđan nedavno slikao sa nekim noževima i pisao da će postati serijski ubica.

Srđanu je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja, preti mu maksimalna kazna od 40 godina za teško ubistvo.

B92.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com