DRAMA U ZATVORU! MARJANOVIĆ PUCA IZA REŠETAKA: Znam ko je ubio Jelenu! Sve ću da otkrijem, dosta sam ćutao!

Zoran Marjanović, koji je 15. septembra prošle godine uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, Jelenu, nalazi se pod sve većim pritiskom zbog činjenice da se bliži dan kada će Tužilaštvo na osnovu svih dokaza i izjava saslušanihh svedoka odlučiti da li će protiv njega biti podignuta optužnica, prenosi Kurir.

Prema rečima izvora, on je, za razliku od prvih dana kada je stigao u Centralni zatvor, jako napet i nervozan. Kada je saslušana njegova snaja, prema navodima Kurira, on je cimerima u ćeliji rekao da on nije ubica, ali zna ko jeste.

– Zoran je dugo bio miran i pribran, uglavnom govorio o tome kako mu nedostaje ćerka Jana, a često je spominjao i novu devojku.Međutim, poslednjih dana se oseća promena u njegovom ponašanju, verovatno jer je svestan da se bliži dan odluke o njegovoj sudbini.Jednog dana je počeo da priča o Jeleni. Krenuo je da viče kako je nije on ubio, ali zna ko jeste. Sve se orilo po ćeliji. Vikao je kako neće da ćuti i da će sve otkriti- kaže izvor Kurira.

On ne isključuje mogućnost da će Zoran reći sve što zna, naročito jer se nadao da će tokom istrage biti uhapšen još neko, što se nije desilo. Dodaje kako je očigledno da se lomi da li da otkrije sve što zna, čime bi mogao da naškodi i najbližima.

Poslednji svedok koji se pojavio na sudu bila je Milica, Zoranova snaja koja je udata za njegovog brata Miloša. Ona je jedini član iz porodice Marjanović, jer su ostali odbili da svedoče.

– Saslušani su svi svedoci, u Tužilaštvo dopremljeni nalazi psihijatrijskog, telekomunikacionog, ali i vremensko-prostornog veštačenja. Spisi predmeta imaju nešto manje od 1.000 strana i na Tužilaštvu je sada da ocene imaju li dovoljno dokaza za podizanje optužnice- objašnjava izvor.

Čak 14 svedoka pozvano je u Više javno tužilaštvo u okviru istrage koja se vodi protiv Zorana Marjanovića. Šta su svi oni rekli tužilaštvu pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com