ZAHUKTAVA SE KAMPANJA! Šešelj udario na Obradovića: Ne bi me čudilo da iscenira sopstvenu otmicu

Predizborna kampanja počela je da se zahuktava, a opozicioni lideri čini se daju sve od sebe kako bi dospeli u centar pažnje i od sebe napravili političke žrtve.

Svoje glavne adute u vidu šokantnih performansa sačuvaće za samu završnicu kampanje, a šefa radikala Vojislava Šešelja ne bi čudilo ni da nekoliko dana pred održavanje izbora vođa Dveri, Boško Obradović, koji je već tvrdio kako mu neko namerno kvari kočnice na automobilu, inscenira sopstvenu otmicu!

– Od ljotićevca Boška Obradovića mene ništa ne iznenađuje, spreman je na sve, pa i na lažiranje sopstvene otmice! LJotićevci su bili najveći neljudi u našoj istoriji. LJotićevci su zajedno sa nacistima streljali građane Kragujevca i među njima i đake kragujevačke gimnazije. LJotićevcima koji su učestvovali u streljanju komandovao je kapetan Marisav Petrović – kaže Šešelj za Alo.rs.

Na pitanje šta bi Boško Obradović postigao kada bi inscenirao svoju otmicu, lider radikala odgovara:

– Ne znam ja šta mu je na umu, ali što se mene tiče, mogao bi da inscenira i svoju put u kosmos, baš me briga za njega – kaže Šešelj.

Politički analitičar Branko Radun je tvrdnje u vezi sa Obradovićem primio sa nevericom. Mada, kako je istakao, ne bi to bilo ništa što nije viđeno na ovim prostorima…

– Teško mi je da poverujem da je Obradović zaista spreman na tako nešto. Ali jeste poznato da su političari spremni na razne skandale ili incidente kada se bore ili za cenzus ili za pobedu. Time pokazuju koliko su očajni. Najpoznatiji primer za tako nešto je svakako Franjo Tuđman, koji je inscenirao atentat pred dolazak na vlast. Pobedio je na tim izborima, a cela Hrvatska je bila uplašena zbog toga što neko navodno hoće da ubije Tuđmana – kaže Radun.

Izvor: Alo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com