VIDEO SAM SVETLA, ČUO SAM PLJASAK, DEVOJKA JE VIKALA “DRUG MI JE UNUTRA”: Potresno svedočenje o stravičnoj tragediji na Dunavu

VINČA – Milan.S. (17) nastradao je sinoć kada je zajedno sa svojom vršnjakinjom automobilom uleteo u Dunav u Vinči.

Devojka, takođe sedamnaestogodišnjakinja je uspela da se spase, uz pomoć mladića koji joj pritekao u pomoć.

Kako je za Kurir ispričao ovaj mladić, devojka je uspela da se izvuče iz automobila pre nego što je potonuo.

– Bio sam sa devojkom na parkingu kada se iznenada automobil do nas pokrenuo iz uz jak pljasak uleteo u Dunav. Odmah sam izleteo iz automobila da vidim šta se dešava – počinje priču hrabri mladić koji je bez razmišljanja skočio u vodu da pomogne devojci.

– Ugledao sam je kako pliva pored automobila i doziva upomoć. Ušao sam u vodu i uhvatio je, a onda smo se zajedno nekako dokopali obale. Sve vreme je ponavljala “upomoć, spasite mi druga, drug mi je unutra”. Kada je bila na sigurnom vratio sam se do automobila da pokušam da pomognem i dečaku. Na tom mestu je dunav dubok 3, 4 metra. Potom su stigli i ribolovci koji su pokušavali da razbiju staklo veslima, ali auto je potonuo – priča vidno pšpotresen mladić iz Kaluđerice koji bez razmišljana priskočio u pomoć tinejdžerima.

Kako Kurir saznaje, devojka je navodno htela da proba da vozi, oni su bili parkirani a vozilo je bilo okrenuto ka Dunavu. Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo, a prema prvim informacijama devojčica je htela da krene u rikverc ali je umesto toga dala gas i automobil je završio u reci.

– Mladić koji se utopio u tom trenutku je bio na mestu suvozača, i verovatno u panici počeo je da beži na zadnje sedište vozila. Mladić koji je skočio da ih spasi, nije mogao da dođe do tinejdžera jer su zadnja vrata vozila bila blokirana sajlom – kažu očevici za Kurir.

Ronioci su izvukli telo nesrećnog mladića, a nešto kasnije izvučen je i automobil.

(Kurir.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com