ZORANU MARJANOVIĆU PRETI 40 GODINA ROBIJE: Podignuta optužnica u Višem sudu! SLEDE HAPŠENJA SAUČESNIKA U UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!

Više tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović, a kako saznajemo, očekuje se da uskoro budu uhapšeni i njegovi saučesnici.

Kako otkriva izvor Kurira, istražitelji su u potpunosti sklopili mozaik zločina. Oni tvrde da tačno znaju ko je od pomagača kakvu ulogu imao i da su prikupljeni i kompletirani svi dokazi koji bi mogli da ih odvedu na optuženičku klupu.

Veštaci su izneli sva svoja saznanja, a navodno, u optužnici još stoji, kako navodi naš izvor, „više argumenata koji ukazuju na jasnu sumnju da je Zoran Marjanović glavnoosumnjičeni“.

Policajci koji su radili na slučaju od prvog dana bili su uvereni da je on ubica, ali nisu imali dovoljno dokaza da ga uhapse. Sada je gotovo i s tim – kaže izvor Kurira upućen u istragu.

On objašnjava da su do hapšenja Zorana saslušani brojni svedoci, uzimani su tragovi i otisci, rađene DNK analize.

– Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš, odbili su da svedoče. To je neobično, s obzirom na to da su na neki način mogli i da pomognu Zoranu u pogledu alibija i potvrde njegovu odbranu – kaže izvor upućen u istragu.

On podseća i da su svi članovi porodice, kao građani, saslušavani u policiji i da je posebno bilo interesantno saslušanje Vladimira i Zorice. Navodno, posle saslušanja Vladimir je rekao Zorici: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zaje*ali!“

(Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com