(VIDEO) DOBRO SAM, ŠTO SE ZA ŠLEM NE MOŽE REĆI: Svi pamte kada je ministra Antića udarila ledenica u glavu, a sada je njegova nezgoda obišla svet!

Ministar energetike Aleksandar Antić našao se u spotu koji na mreži Linkedin šeruje najveća kompanija za projektovanje i izvođenje radova u Zalivu.

Reč je o videu kojim kompanija sa sedištem u Saudijskoj Arabiji želi da pokaže koliko je nošenje kaciga veoma bitno. U tom spotu prikazuju se brojne nesreće iz celog sveta koje su mogle da se završe tragično da akteri nisu nosili zaštitne kacige.

Aleksandar Antić našao se u spotu zbog nesreće koja mu se dogodila pre četiri godine, a u kojoj je, upravo zahvaljujući nošenju šlema ostao nepovređen. Tada ga je u zavejanom Majdanpeku pogodila velika ledenica u glavu, šlem je odleteo i pukao, a Antić se od siline udarca zateturao u stranu.

Na šlemu su se videla dva loma: jedan veliki, od predela slepoočnice do temena, i drugi, manji, u predelu potiljka.

“Hvala svima koji su brinuli… Uz manji hematom dobro sam, što se za šlem ne može reći”, napisao je tada Antić na društvenim mrežama.

Nesreća se dogodila dok je ministar davao izjavu medijima. Antić, koji se trenutno nalazi na službenom putu u Mađarskoj, kratko je rekao da ga ovim povodom niko nije kontaktirao.

“Ne znam ništa o tome”, navodi on.

(Kurir.rs/Blic/N.L./Foto: Printscreen/YouTube, Zorana Jevtić)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com