SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO TAJNU: Rekao sam Novaku – „Sine, vrati krst!“ On se brecnuo i iz košulje izvadio krst

Otac slavnog srpskog tenisera otvoreno pričao o svim problemima koji su pratili njegovog sina.
Srđan Đoković je otvorio dušu. Otac najboljeg srpskog sportiste svih vremena u intervjuu za Večernje novosti je pričao o Novakovoj rehabilitaciji, povratku na teren posle operacije, kritikama koje je doživeo u Srbiji…Jedno od najzanimljivijih tema sigurno je bila i Novakov odnos sa Pepeom Imazom, pošto je kritikovan da je zbog prijateljstva sa španskim „lajf koučom“ promenio način života i skinuo krst koji je redovno nosio oko vrata.

Srđan je direktno odgovorio na pitanje: „Da li je krst sa Hilandara opet oko Novakovog vrata?“

– Pre nekoliko godina, povučen svim tim pričama, kažem mu: “Sine, vrati krst.” On se brecnuo, iz košulje izvadio krst koji mu je bio na grudima i rekao mi: “Tata, ja nikad neću skrenuti sa božijeg puta.”

O Novakovom odnosu sa Imazom samo je rekao.

– Njegova uloga u Novakovoj karijeri i psiho-fizičkom razvoju je toliko minimalna da ne treba trošiti reči na to. On je samo jedan od mnogo ljudi u njegovom okruženju. I tu je samo povremeno. Novak iz njegovih ubeđenja crpi ono što je njemu potrebno. Marku je pomogao da prevaziđe težak period i zahvalan sam mu na tome.

Srđan je otkrio i kada je video da je Novak posebno dete.

– Kada je moja majka bolovala od karcinoma na kostima. On je imao samo tri godine i boravio je sa njom i mojim pokojnim ocem na Kopaoniku u vikendici. Pitao bi baku gde je boli, pa bi je masirao satima, šetao sa njom, pričao joj priče. Produžio joj je život za koju godinu. Nije bio poseban samo na terenu – konstatovao je Srđan Đoković.

SRBIJADANAS.COM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com