POLICIJA IPAK NIJE UPALA U KUĆU MARJANOVIĆA! Zoranova majka Zorica privedena na saslušanje!

Uprkos spekulacijama koje su se pojavile u medijima da je beogradska policija danas pretresla kuću porodice Marjanović, za Kurir je potvrđeno da se to nije dogodilo.

Međutim, potvrđeno je da je majka osumnjičenog za ubistvo Jelene Marjanović privedena danas na saslušanje Zoricu Marjanović.

Ona je navodno saslušana kao svedok u postupku protiv njene kume Vere Vukomanović protiv koje je podneta krivična prijava za navođenje neistinitog sadržaja i falsifikat.

Na saslušanju se zadržala kratko, nakon čega je puštena kući.

Optužnica protiv Zorana Marjanovića, kojom se okrivljuje da je ubio suprugu Jelenu, početkom februara upućena je Višem sudu. Marjanović je optužen za teško ubistvo, i ako optužnica bude potvrđena preti mu kazna do 40 godina zatvora.

Krv na zadnjem sedištu automobila?
U optužnici koju je Više tužilaštvo u Beogradu podiglo protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je 2. aprila 2016. u kanalu u Crvenki ubio suprugu Jelenu, pored blata s njegovih pantalona, kao i veštačenja mobilnih telefona, kao dokaz koji upućuje na njegovu krivicu navodi se i Jelenina krv otkrivena na naslonu zadnjeg sedišta „mercedesa E320“, kojim su tog dana zajedno došli na nasip.

Naime, u optužnici se konstatuje da je Jelena uglavnom vozila „mercedes“ i da gotovo nikad nije sedela na zadnjem sedištu, pa se postavlja pitanje otkud njena krv na zadnjem sedištu. Istražitelji sumnjaju, ali bi tokom suđenja o tome stručnjaci tek trebalo da se izjasne, da je krv tu dospela tako što je Zoran svoju krvavu jaknu posle zločina bacio na zadnje sedište.

(Kurir.rs/Blic)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com