EMISIJA O KOJOJ BRUJI SRBIJA – SVE O UBISTVU ĐINĐIĆA: Ništa nije onako kako mislimo (VIDEO)

Pre tri godine u Beogradu je objavljena knjiga” Treći metak,” koju su napisali novinar Nikola Vrzić i Milan Veruović, šef obezbeđenja Zorana Đinđića, inače teško ranjen u atentatu. Izvođenjem nepobitnih dokaza autori “Trećeg metka” dokazali su da Đinđić nije ubijen hicem iz Gepratove ulice; da je pucano sa dva mesta, puškama različitog kalibra; da Zvezdana Jovanovića niko od svedoka nije video ni u Gepratovoj ni u zgradi iz koje je pucano; da sam Jovanović nije mogao da locira mesto sa kojeg je, prema presudi, pucao i ubio Đinđića…

Vrzić i Veruović odgovaraju na pitanje zbog čega nije obavljena rekonstrukcija ubistva, inače prvo što se radi u takvim slučajevima i objašnjavaju malo poznatu a izuzetno značajnu vezu između Zemunskog klana i obaveštajaca britanske i američke tajne službe MI-6 i CIA. Govore i o vrlo čudnim ulogama Čedomira Jovanovića i Vladimira Bebe Popovića, u celom ovom slučaju.

Svakako je interesantno i njihovo sagledavanje ponašanja, političkog i privatnog, Zorana Đinđića u poslednjih desetak meseci njegovog života. Čovek koji je sa Đinđićem bio sve vreme govori o sastancima, razgovorima ubijenog premijera i akademika Dobrice Ćosića.

Pogledajte emisiju o kojoj bruji cela Srbija:

(Intermagazin)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com