PEVAČICINA SESTRA DOBILA UZNEMIRUJUĆI POZIV: Upozorili su me da ću proći kao i Jeca!

Teodora Krsmanović (19), sestra ubijene pevačice u Borči, u subotu je primila zabrinjavajući poziv sa nepoznatog broja od osobe koja joj je rekla da joj preti smrt!

Upozorenje
– Teodora je u subotu pozvana sa njoj nepoznatog broja na Vajberu i osoba koja ju je pozvala upozorila ju je da se pazi jer je do te osobe stigla informacija da bi za slučaj ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i optuženog Zorana Marjanovića bilo najbolje da Teodoru snađe ista sudbina kao i njenu sestru, kaže – Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI) i pravni zastupnik porodice Krsmanović.

Prema njegovim rečima, nepoznata osoba je navela da bi se ubistvom Teodore skinula sumnja sa supruga pevačice Zorana, pošto se on nalazi u pritvoru – dodaje Šipka.

Pevačicina sestra Teodora Krsmanović potvrdila je ove strahovite navode i navela da se ne oseća sigurno povodom upozorenja koje je dobila.

– Nije mi svejedno. Ići ću u policiju da ih zamolim da pošalju nekog da bude u mojoj blizini, da me prati povremeno. Zvaću i Više javno tužilaštvo u Beogradu i njih obavestiti o ovome – kaže Teodora.

Osim anonimnog poziva na Vajberu, ona je slično upozorenje dobila i od rođaka iz inostranstva.

– Do mojih rođaka je dvaput iz Srbije stigla priča da bi Zorana oslobodilo svake presude i optužbi to kada bi se meni nešto desilo. Na taj način bi se potvrdila priča o nekom manijaku koji je ubio Jecu, pa sada i mene, a da pritom nije Zoran jer je on u pritvoru – kaže Krsmanovićeva.

Pevačicina sestra dodaje i da joj je rođak tokom razgovora skrenuo pažnju na jedan detalj.

Predskazanje
– Rođak me je pitao i za onaj kolac koji je bio postavljen na Jecinoj spomen-ploči i da li sam ga videla. Ja sam rekla da nisam, nakon čega mi je on na telefonu pokazao i pitao: “Znaš li šta to znači? To znači još jedna žrtva u porodici – rekla je Teodora.

Podsetimo, marta prošle godine nepoznate osobe ostavile su zašiljenu drvenu letvu naslonjenu na spomen-ploču sa likom Jelene Krsmanović, koja je postavljena na mestu gde je pevačica ubijena.

Slučaj prijavljen policiji
Prema rečima Nenada Šipke, ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima.

– Nakon konsultacije sa našim saradnikom, bivšim pukovnikom policije i pomoćnikom komandanta za Kosovo i Metohiju Nedžmedinom Mehmetajem obavestili smo je da odmah obavesti MUP. Teodora je juče podnela prijavu u policijskoj stanici u Kragujevcu – kaže Šipka.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video
Teodora Krsmanović o ubistvu svoje sestre

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com