VELIKA BRITANIJA ispostavila Srbiji NAREĐENJE! OD NAS TRAŽE NEMOGUĆE!

London zahteva da se odredimo o slučaju „Skripalj“.Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, Velika Britanija je diplomatskim kanalima prenela poruku našoj vladi.

U paketu višednevnih pritisaka na Beograd sa Zapada, od kojih je najbezočniji onaj da formalno ili neformalno priznamo lažnu državu Kosovo, pojavila se još jedna nečuvena preporuka, i to iz Londona.

Velika Britanija je diplomatskim kanalima prenela poruku našoj vladi da bi i Srbija morala nedvosmisleno da osudi trovanje Sergeja Skripalja, što praktično znači da za to optuži Rusku Federaciju, nezvamično saznaju “Novosti“.

Ova opasna očekivanja sa Ostrva dolaze u trenutku kada bukti diplomatski rat između Zapada i Moskve zbog intrigantnog trovanja nekadašnjeg ruskog špijuna, dok Beograd istovremeno vodi žestoku bitku da Priština ispoštuje svoj potpis na Briselskom sporazumu i konačno formira Zajednicu srpskih opština.

Tako se naša država, posle uzaludnih zahteva EU da se pridružimo sankcijama protiv Kremlja, ponovo uvlači u globalno nadvlačenje konopca između velikih sila, s nedvosmislenim očekivanjima da javno osudimo Moskvu za zločin u Solzberiju, u kojem njena uloga uopšte nije rasvetljena.

(Večernje novosti)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com