IZDAO SRBIJU Janković daje Kosovu stolicu u UN!

Lider PSG-a Saša Janković izjavio je da ne bi sprečavao Kosovo u članstvu u međunarodnim organizacijama, za hapšenje Marka Ðurića je kazao da je „lažni konflikt”, dok je kamenovanje Aleksandra Vučića u Potočarima nazvao „navodnim”.

Funkcioneri SNS-a poručuju da bi Janković rado pustio KiM u međunarodne institucije, a Vojvodinu isterao iz Srbije.

– Ja ne bih sprečavao Kosovo u demokratskom razvoju i članstvu u međunarodnim organizacijama – naveo je Janković, koji tvrdi da još ništa nije urađeno po pitanju suočavanja s prošlošću, a da se dijalog između Prištine i Beograda vodi na nedemokratski način, u atmosferi, kako kaže, mržnje i huškanja na rat. Zabluda je, tvrdi, da članstvo Kosova u UN znači i priznavanje nezavisnosti.

Janković tvrdi da su i Kosovo i Srbija, ali i ceo region žrtve atmosfere konflikta i lidera koji, kako kaže, „lažnim pobedama žele da opstanu na vlasti“.

Đurić: Janković se valja u mulju po nalogu svojih šefova!

– Ekstremističkim izjavama o Kosovu i Metohiji Saša Janković nastoji da se dodvori onima koji su pomogli i sponzorisali albanske secesioniste u našoj južnoj pokrajini, i tu nema nikakvih iznenađenja. Istima se dodvoravao i u vreme kada kao zaštitnik građana nije mrdnuo ni malim prstom da pomogne Srbima na Kosovu i Metohiji, jer oni za njega i nisu bili građani Srbije. Građani su odavno prozreli Jankovića i na izborima rekli šta misle o njegovoj političkoj avanturi, pa skoro da ga sažaljevam zbog dubine moralnog potunuća, kojem izgleda nema kraja. Kada je reč o njegovim ocenama da je moja otmica u Kosovskoj Mitrovici bila režirana predstava, mogu samo da kažem da je to veoma nepristojna tvrdnja i da je ona još jedan pokazatelj u kakvom se mulju Janković dobrovoljno valja po nalogu svojih šefova – naveo je Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, za „Alo!“.

Za Jankovića su „lažni konflikti“ hapšenje Đurića, „šareni vozovi“, pa do, kako kaže, navodnog kamenovanja Aleksandra Vučića u Srebrenici.

Jedan od tih konflikata, koje naziva lažnim, mogao bi se, strahuje Janković, jednog dana izmaći kontroli i ugroziti bezbednost. Predsednika Aleksandra Vučića krivi za predaju Kosova u ruke, kako kaže, kosovskih vlasti.

Funkcioneri SNS-a su, komentarišući ove navode lider PSG-a, kazali da je Jankovićeva namera da se Srbija potpuno rasturi i da su mu zbog toga saveznici Aleksandar Odžić u Vojvodini i Aljbin Kurti na Kosovu.

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić je kazao za „Alo!” da je dobro da lider PSG-a pokazuje svoje pravo lice.

– Jasno je kakvu bi sudbinu doživela Srbija sa Jankovićem i Jeremićem na čelu, kamen na kamenu ne bi ostao. Njihova glavna ideologija je novac i dobro je što svakog dana sve više pokazuju svoje pravo lice – rekao je on.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov poručio je za naš list da Janković taj film neće gledati.

– Nе samо da bi Saša Jankоvić pustiо КiM u mеđunarоdnе instituciје, nеgо bi i Vојvоdinu istеraо iz Srbiје. Оčiglеdnо је njеgоva namеra da sе Srbiјa pоtpunо rasturi. Timе štо sе nudi da rasparča Srbiјu, оn sе zapravо оbraća nеkim stranim gazdama kоје imaјu istе, ili sličnе idеје. Ipak, i оn i оni ga pоdržavaјu, trеbalо bi da znaјu da taј film kојi su zamislili u svојim kоmbinaciјama nеćе glеdati i da nikada narоd u Srbiјi nеćе dоzvоliti, ni pоdržati Jankоvića, Đilasa, Jеrеmića i оstalе, kојi bi i državu rasparčali samо da bi sе dоkоpali vlasti – istakao je on za „Alo!”

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović rekao je da je cilj Jankovića cepanje Srbije u skladu sa njegovim angažovanjem kao saradnika stranih zapadnih službi koje za cilj imaju cepanje Srbije.

– Zato su mu saveznici Odžić u Vojvodini i Kurti na Kosovu i Metohiji – poručio je on za „Alo!”

AUTOR: Ekipa Alo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com