BRAVO: Još jedno PRVO MESTO i ZLATNA MEDALJA za SRBIJU!

Vojna reprezentacija Srbije u futsalu osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju na 10. CISM futsal kupu za mir u Kolašinu pobedom u finalu takmičenja nad reprezentacijom Crne Gore rezultatom 4:3.

Vojni sportisti ostvarili su pobede u sve četiri utakmice i na dominantan način došli do prvog mesta.

Nakon deset godina ekipa je stasala u nepobedivi tim protiv kojeg su oponenti ostali bez rešenja. Sam izbor najboljeg igrača i golmana iz našeg tima dovoljno govori o apsolutnoj dominaciji kako u odbrani tako i napadu.

Ministar odrbane Aleksandar Vulin čestitao je uspeh vojnoj reprezentaciji Republike Srbije u futsalu povodom osvojenog prvog mesta na turniru „10. CISM futsal kup za mir“, koji je organizovan od 06. do 12. maja 2018. godine u Crnoj Gori.

“Čestitam vojnoj futsal reprezentaciji Republike Srbije na osvojenom prvom mestu i zlatnoj medalji na turniru “10. CISM futsal kup za mir“, koji je održan u Kolašinu, u Crnoj Gori. Na ovom takmičenju, a i na nekoliko proteklih, pokazali ste kako se na dostojanstven način prezentuje Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije i na pravi način afirmišu sportske vrednosti, koje na kraju doprinose i utiču na vojne sposobnosti kroz poruku našim pripadnicima da je bavljenje sportom izuzetno važno i da ne smeju da odustaju ni na jednom polju, ma koliko to bilo zahtevno i teško. U želji da nastavite sa postizanjem ovakvih i po uspehu sličnih sportskih rezultata u narednom periodu, koji će doprineti daljem razvoju i ugledu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na domaćem i međunarodnom planu, još jednom vam srdačno čestitam i želim puno uspeha”, naveo je ministar u čestitki.

Izvor: BKTVNews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com