VUČIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO EU! Ovu rečenicu će dobro upamtiti

Interes Srbije je da štiti svoj narod

Priština ne ispunjava svoje obaveze iz Briselskog sporazuma. Moramo da znamo da živimo u dvostrukim standardima, i ne treba da očekujemo da će biti mnogo bolje, već da će biti teško, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o odnosu Beograda i Prištine.

Na pitanje da li postoji neko na Zapadu ko kaže da Srbija nije problem, već da je jasno da Albanci ne žele da formiraju ZSO, Vučić navodi da to svi to znaju, ali da to nikoga posebno ne interesuje, “posebno ne one koji su priznali nezavisnost Kosova”. Ukazao je i da niko nije reagovao na izjavu koordinatora za dijalog Beograda i Prištine kosovskih vlasti Avnija Arifija.

– Svojevremeno je Dejvid Mekalister bio fer, pa je rekao albanskom premijeru Ediju Rami da bi, da je Srbija učinila nekom Albancu ono što je učinjeno Marku Đuriću u Prištini, Vučić bio obešen nasred UN. Živimo u dvostrukim standardima, nešto važi za nas, nešto za njih. Tako je bilo i biće – kazao je Vučić.

On je naveo i da je naša želja da se izborimo za bolji status, i da je važno što nam prijatelji kao što je kineski predsednik Si Đinping, šalju pisma, primaju ga u Turskoj, Rusiji, i na Zapadu.

– Njihov interes je da “guraju” nezavisno Kosovo, a naš da štitimo naš narod. Ne očekujte mnogo bolje, biće teško – rekao je Vučić.

Izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com