Mondijal i Sergej: Juventus doneo najvažniju odluku ikada!

Posle eliminacije reprezentacije Srbije sa Svetskog prvenstva u Rusiji, veliki broj Orlova vraća se klupskim obavezama. Iako se očekivalo da Sergej Milinković-Savić, zahvaljujući sjajnim partijama u Laciju i ogromnoj potražnji na evropskom tržištu bude otkrovenje ovogodišnjeg Mondijala, to se nije dogodilo.

Vezista Rimljana uklopio se u sivilo celog tima, a zbog lošeg učinka i prevelikog obeštećenja, jedan velikan odustao je od namere da ga angažuje.

Iako su posle sedam godina i tadašnjeg transfera Lihštajnera iz tabora nebesko-plavih u Torino, prvi put seli za pregovarački sto ljuti rivali Juventus i Lacio, efekta nije bilo.

Stara Dama nije želela da plati 150.000.000 evra gazdi Lotitu, koji je kao drugu opciju pred šampiona postavio 120.000.000 evropskih novčanica plus Bentakura, ali u Juventusu nisu hteli da čuju za to, pošto je Uruguvajac deo velikih planova za napad na Ligu šampiona Torineza.

Sa druge strane, Juve je bio spreman da u prestonicu pošalje 80 miliona i Ruganija, a zatim povećao ponudu na 100.000.000 evra pride Marka Pjacu, međutim, tvrdoglavi Klaudio Lotito nije hteo da čuje za takvu mogućnost.

Zato je, prema pisanju Korijere de la sporta, Juventus i zvanično izašao iz pregovora oko dovođenja Sergeja Milinković-Savića.

Izvor: Srbijadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com