Novi ruski avion će obarati svemirske satelite i izvoditi EMP napade – PENTAGON UZNEMIREN ZBOG OVOG – VIDEO

Razvija se novi avion za vazduhoplovstvo Ruske Federacije. Novi avion je dizajniran da ometa radio signale kako bi deaktivirao vojne svemirske satelite. Rečeno je da će novi avion zameniti avion IL-22 PP “Porubshchik.“
Oprema na novom avionu će moći da potisne radio signale bilo koje mete u svim elementima – na zemlji, u vazduhu i na moru. Novo rusko oružje će moći da onemogući neprijateljske satelite koji obezbeđuju navigaciju i radio komunikaciju na zemlji.

Radovi na novom avionu tek počinju. Za sada je spremna samo skica aviona, a eksperimentalni dizajnerski radovi počinju u bliskoj budućnosti.

SSSR je imao sličan avion – MiG-31D. Taj avion je bio opremljen specijalnom raketom koja je mogla uništiti svemirske mete. Avion je bio sposoban da obara satelite i da deaktivira balističke rakete.

Avion će moći da izvodi i najopasnije EMP napade (elektromagnetic pulse) od čega najviše strahuje Amerika.

Skoro svi su naveli da bi u tom slučaju došlo do pada električne mreže, zbog čega bi veći deo stanovništva ostao bez struje, hrane, vode i osnovnih usluga, a što bi izazvalo nemire, tuče i ubistva za samo par dana ili nedelja.

Za Ameriku je ovaj napad neprihvatljih jer bi u tom slučaju stali ne samo proizvođači električne energije nego i kompletna vojska kako u Americi tako i širom sveta jer ne bi imali međusobnu komunikacju a sateliti bi bili mrtvi.

(Webtribune.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *