Stigle nove prognoze: Darko Lazić primio transfuziju, borba tek sledi!

Pevač Darko Lazić posle nesreće koja mu se dogodila juče ujutru kod Pećinaca, na ulazu u rodno selo Brestač hospitalizovan je u Zemunskoj bolnici, gde je danas primio transfuziju krvi. Njegovo zdravsteno stanje za sada je nepromenjeno.

Teške telesne povrede koje je zadobio, dovele su do stanja u kom se trenutno nalazi. Lekari su konstatovali da Darko ima hematom na glavi, povredu jagodice, devet polomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice. Danas je poslat još jednom na rendgen zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intezitetom.

Direktor KBC Zemun, Dargoš Stojanović dao je danas izjavu tim povodom:

– Pratimo stanje i dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari su očekivane u ovakvoj situaciji.

Darko je od momenta kada je doveden u bolnicu u veštačkoj komi, u kojoj će ostati koliko god bude bilo potrebno.

Pevačev menadžer i prijatelj Miljan Vračević danas je rekao da će po odluci lekara Darku biti ugrađen i veštački kuk, ali da za sada to nije moguće jer je najbitnije da njegovo stanje bude stabilno.

– Trenutno sve zavisi od njega samog. Lekari su učinili sve što je u njihovoj moći, a sada njegov organizam treba da se izbori – objasnio je Miljan.Porodica pevača je još uvek u šoku i čeka dalje izveštaje lekara koji su operaciju i danas odložili zbog stanja u kom se Darko nalazi.

Prema prvim prognozama s obzirom na broj povreda koje je zadobio, kako navodi izvor blizak porodici, Lazić će u bonici ostati oko godinu dana.

Svi se nadaju najboljem i brzom ozdravljenju pevača za kog se brine veliki deo estrade koji dolaze čak i u bolnicu kako bi pružili podršku Darkovim roditeljima, devojci, kao i bivšoj supruzi, koja jedina ima pravo da provede vreme sa njim jer je još uvek zakonita, s obzirom da razvod još uvek nije sudski okončan.

Izvor: Alo/Foto: Printscreen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com