Delije spremaju iznenađenje u Napoliju: Biće veoma, veoma vruće

Crvena zvezda sledeće srede igra meč 5. kola Lige šampiona, a ‘Delije’ će prvi put moći organizovano da podrže svoje ljubimce u gostima.

Suspenzija od dva meča zabrane vođenja navijača u goste je istekla za Crvenu zvezdu. Vujadin Savić i drugari imaće veliku podršku navijača u Napulju. Kako HotSport saznaje, prodaja karata ide sjajno, ‘Delije’ masovno kupuju ulaznice i pet posto koliko pripada crveno-belima biće rasprodato. Takođe, navijači Crvene zvezde iz Italije i Evrope uveliko kupuju ulaznice za druge tribine. To znači da će preko 3.000 svojih navijača imati Crvena zvezda na jugu ‘čizme’.

‘Delije’ će put Napulja raznim varijantama, od aviona do kola i kombija. Euforija je velika, a kako i ne bi bila kada bi Crvena zvezda u Italiji možda mogla i do proleća u Evropi.

Važno upozorenje i apel za one koji idu

Držite se grupe, sami ne idite nigde. Navijači Napolija nisu ni malo naivni, šta više su opasni. Ako ste na nekoj drugoj tribini, ni slučajno ne navijajte i ne nosite obeležja Crvene zvezde. Na forumu Delije su ozbiljno upozorile sve da ovo nije gostovanje u Liverpulu ili Parizu. Dakle, pamet u glavu.

Izvor: hotsport.rs, beogradskiportal.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com