Krstajića neko zvao na poluvremenu? Problem Prijović i neposlušnost Mladena

Neki bi rekli, kako je došao – tako je i otišao. Krstajić je osvojio prvo mesto u diviziji C, kako god prvi je. Možda igra nije kako se očekuje, ali broje se samo bodovi. Slična sudbina koju je i Muslin dočekao. Prosto je neverovatno.

Naime, kako saznajemo najveći problem Mladena Krstajića je neodulčnost da u presudnim momentima donese odluku. Izmene su spore, to je pokazalo i Svetsko prvenstvo u Rusiji, onda kada je trebao da menja, on nije i svaka zamena je kasnila po nekoliko ključnih minuta, doduše to je mogao da vidi i običan laik, neko ko samo malo prati fudbal.

No, bilo kako bilo ovo je kap koja je prelila čašu. Naime na poluvremenu na Krstajića je izvršen pritisak da napravi neke promene, među njima bio je i Prijović. Kokeza je čak pre neki dan rekao, da Srbija treba da igra sa dva napadača, ali on to priča samo navijač. Očigledno to nije istina. Ovo je bila zapovest „odozgo“, a Krstajić je nije prihvatio kada je bilo dogovoreno, već kako je meč odmicao on se odlučio za Prijovića.

Naša redakcija prva je bila protiv dovođenja neiskusnog trenera kao što je Mladen Krstajić, ali sa druge strane nedopustivo je da bilo ko pritiska trenera, makar Srbija izgubila od Litvanije 5:1. Još je teže naći poslušnog trenera, FS Srbije mora da zna da ni Jokanović ni Piksi, a ni Stanojević ni u snu neće biti poslušnici nekog trećeg.

Do tada, kult reperezentacije se ruši. Promene su potrebne od samog vrha. Nije dovoljno da samo Mladen ode.

Izvor: beogradskiportal.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com