Evo šta je Vučić rekao o Barbari Životić!

Novinarka televizije Studio B Barbara Životić trenutno je nova meta rušitelja vlasti koji njeno ime i rad skrnave na društvenim mrežama. Za komentar o tome upitan je i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Vučića je novinarka obavestila da su voditelj Ivan Ivanović, glumac Sergej Trifunović i predstavnici opozicije “zapretili da će da pretuku”.

– Ko će da pretuče? Ivan Ivanović će da pretuče nekoga i Sergej Trifunović će da pretuče nekoga? Na društvenim mrežama će da pretuku mnogo koga, ajde, pustite to – rekao je Vučić.

Potom je okupljene novinare pitao “kome su pretili, pošto ne zna”, na šta je dobio odgovor da je prećeno novinarki Studija B Barbari Životić. – Barbari? Što Barbari? Šta je uradila – upitao je Vučić. Dobio je odgovor da je izveštavala sa skupa.

– Verovatno je rekla da ih je bilo manje nego što su zamislili, ili tako nešto, pretpostavljam… Žao mi je, pozdravite Barbaru, ona je jedno divno čeljade, mlado dete – rekao je Vučić.

Dodao je i da “oni svi zajedno nisu u stanju nijednog muškarca da pretuku”. – Možda bi Barbaru mogli, ona je onako sitna, pristojna devojčica… Neće im to niko dozvoliti i samo Barbara da se ne sekira i da bude uverena u to – naveo je Vučić i dodao da “nije znao za celu priču”.

IZVOR: b92.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com