Legenda Partizana došla da isprati druga: Kakav emotivan događaj na ispraćaju Šekija

Bio je neutešan Milutin Šoškić posle vesti Dragoslavu Šekularcu, jer je mislio da neće moći da prisustvuje i isprati druga, ali je učinio poseban napor da dođe.

Tako ni ime Dragoslava Šekularca nikada neće biti zaboravljeno i zauvek će ostati upisano u legendu Crvene zvezde i srpskog i jugoslovenskog fudbala.

Njegova Crvena zvezda je došla u punom sastavu – Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić, Stefan Pantović,Vladan Milojević, Mitar Mrkela, ali i kompletna ekipa i stručni štab. Navijači su primetili samo izostanak počasnog predsednika i treće Zvezdine zvezde, Dragana Džajića.

Veliku pažnju izazvao je i dolazak Dušana Bajevića kog su oni stariji dočekali uz komentar – evo Princa sa Neretve.

Tu je bio i Šekijev nekadašnji saigrač iz reprezentacije Milutin Šoškić, koga je tokom svog govora Dušan Maravić posebno pomenuo. Dolazak Šoškića bio je i jedna od najemotivnijih scena, jer je nakon što je čuo za usnuće svog velikog prijatelja, on rekao da mu je žao što neće biti tu.

„Najviše mi je žao što ne mogu da odem… Skoro sam nepokretan, jedva pređem i 600 metara. Kad bih bar mogao na opalo da dođem – rekao je Šoškić.

Ipak, smogao je snage da pozdravi svog velikog druga.

Dušan Maravić je, inače, govorio o tome koliko je Šekularac bio veliki igrač u čovek, dok se u ime porodice prisutnima obratio Šekijev rodjeni brat Mirko.

Tu su još bili:

Gordan Petrić, Saša Ilić, Dule Savić, Zoran Filipović, Dušan Bajević, Vlada Stošić, Dika Stojanović, Pižon Petrović, Ilija Petković, Jovan Šurbatović, Boško Đurovski, Marko Pantelić, Vlade Đurović, Dušan Mrakic, Matija Bećković…

Izvor i foro: telegraf.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com