Čitava Srbija plače nad njihovom tužnom sudbinom! To veče su krenuli u bolnicu da se Jovana porodi!

U strašnom sudaru koji se dogodio na deonici Kruševac-Kaonik u 6.45 časova na licu mesta nastradao je Stefan Ilić (27) dok je njegova supruga Jovana (24), koja je bila u devetom mesecu trudnoće, podlegla je povredama dan kasnije. Jovanin sin rođen je carskim rezom i trenutno se lekari bore za njega u bolnici u Kragujevcu.

Nesreća se dogodila kada su se na putu pokrivenom snegom i ledom direktno sudarili autobus kruševačkog „Jugoprevoza“ i „fijat“ u kome se nalazilo četvoro putnika.

Autobus, koji je vozio Bojan J. (37), proklizao je, prešao u drugu traku i udario u automobil. Jedan putnik iz autobusa lakše je povređen.

– Od siline udarca Stefan Ilić, koji je upravljao automobilom, nastradao je na mestu. Trudnica je teško povređena, a u njenom izvlačenju iz vozila učestvovalo je nekoliko ljudi – kaže izvor.

Nesrećna devojka ostala je zaglavljena u slupanom „fijatu“, pa su više od 20 minuta pokušavali da je izvade.

– Vozači koji su se tu zatekli, a potom i vatrogasci počeli su da je izvlače i ona je transportovana u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Prema rečima rođaka porodice Milenković iz Đunisa, Jovana je krenula u bolnicu jer je dobila kontrakcije.

– Stefan je povezao Jovanu, njenog oca i sestru po nevremenu, napolju je padao sneg, a put je bio teško prohodan. Ona je počela da se porađa iako joj je termin bio 20. januar – pričaju rođaci.

Kako kažu, Stefan, koji je rodom iz Parunovca, došao je u Đunis da živi s Jovanom.

– Jovana nije radila, dok su otac i muž bili zaposleni u selu – kazali su rođaci.

Na intenzivnoj nezi nalazi se i Teodora Milenković (20), Jovanina sestra, koja ima više povreda grudnog koša.

– Sumnja se da ona ima i povrede vrata, ali je u stabilnom stanju. Četvrti putnik iz „fijata“ nema teške povrede, samo je ugruvan. Jovanin otac ima samo lakše povrede i on nije lečen u bolnici – kažu u bolnici.

Vozaču autobusa Bojanu J. na teret se stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Meštani krive sudbinu

Meštani Đunisa, u kome su Ilić i Milenkovićeva živeli, kažu da je reč o divnom mladom paru. Mnogi okrivljuju sudbinu što je Jovana dobila trudove baš kad su putevi neprohodni.

– Beba koja je rođena u bolnici u Kruševcu intubirana je i nalazi se u teškom stanju.

Izvor: Espreso.rs/Kurir / Foto: Facebook Printscreen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com