Dačić nikad brutalnije odgovorio na napade iz srpske vlade: “Nemam vremena za vaše gluposti!”

Nakon što su Rasim Ljajić i Zorana Mihajlović zatražili od Ivice Dačića da objasni svoju izjavu i targetiranje izdajnika, on im je poručio da nema vremena za gluposti.

– Nek pitaju Vučića na koga je mislio, jer on je to rekao. Što se mene tiče, radim zajedno sa Vučićem na najvažnijim državnim pitanjima i nemam vremena za sve te gluposti – kazao je on juče za „Alo!”.

Podsetimo, izjava lidera SPS-a Ivice Dačića da je „100 puta rekao da Vučić ne treba da brine za SPS“, već da treba da brine za ljude sa svoje liste i iz svoje stranke izazvala je pravu buru među njegovim kolegama u Vladi.

Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i lider SDPS-a, komentarišući Dačićevu izjavu je za „Alo!” istakao da lider SPS-a mora da bude konkretan.

– Ako je već počeo da komentariše druge stranke, Dačić bi sam trebalo da kaže na koga misli. Ja se nisam prepoznao u njegovoj izjavi zato što mi donosimo glasove i zato što smo svih ovih godina bili lojalni i korektni partneri SNS-a. Nikada nismo ucenjivali, a uvek smo glasali za sve predloge vladajuće koalicije u parlamentu. To je lako proverljivo, a to mogu da potvrde i čelnici SNS-a – naveo je Ljajić.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, kazala je za „Alo!” da ne sumnja u lojalnost SPS-a i Ivice Dačića vladajućoj koaliciji i Vladi Srbije.

– Ali ako će u nekom trenutku odlučivati neki „jezičak na vagi”, u šta zaista sumnjam, onda nisam baš sigurna kako će se ko ponašati, imajući u vidu prošlost – dodala je Mihajlovićeva.

Izvor: Alo.rs / Foto: Youtube printscreen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com