(FOTO) PRIZOR KOJI JE POTRESAO SRCA SVIH BEOGRAĐANA: Devojka je stala pored prosjakinje, nešto su pričali, a onda su se čvrsto zagrlile

Devojčica kleči pored bake koja prosi u Knez Mihailovoj, razgovaraju neko vreme, a onda sledi – topao zagrljaj. Sve je to zabeleženo na fotografijama koje pogađaju pravo u srce.

Autor fotografija, Vladimir Čeh, juče je šetao glavnom gradskom štraftom i video potresnu scenu. Nije saznao o čemu su pričale “devojčica sa rančetom i baka sa čančetom”, kako je opisao ove foto-zapise na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Video sam da devojčica kleči i da razgovara sa bakom. Kada su se zagrlile, srce mi se steglo. Nisam želeo da ih ometam i prilazim, već sam samo fotografisao. Inače, baka koja prosi je gotovo svaki dan tu, nedaleko od Srpske akademije nauka i umetnosti – kaže Vladimir.

Iako se ne zna o čemu su razgovarale, jedno je sigurno, ovakvi gestovi vraćaju veru u ljude.

Podsetimo, procenjuje se da u Beogradu živi više od 2.000 beskućnika, smeštajni kapaciteti prihvatilišta su mali, te su mnogi prinuđeni da po ceo dan provode na ulici nadajući se da će od dobrih ljudi dobiti “neki dinar” tek toliko da “preguraju” dan.

Izvor: kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com