Oglasio se Marko Milošević: Evo kada će i gde biti sahranjena Mirjana Marković (FOTO)

On je potvrdio da će se sahrana obaviti u Požarevcu, čime će biti ispunjena poslenja želja njegove majke

Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Jugoslavije, u izjavi za BK televiziju otkrio je sve detalje u vezi sa sahranom njegove majke Mirjane Marković, koja je preminula juče u Sočiju.

On je potvrdio da će se sahrana obaviti u subotu, 15 časova u Požarevcu, čime će biti ispunjena poslenja želja njegove majke, da počiva ispod lipe pored svog supruga Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije.

– Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Mire Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova – potvrdio je Marko Milošević za BK televiziju, čime je potvrdio prethodne navode medija, da će Marković biti kremirana u Rusiji, a potom urna dopremljena u Srbiju.

Podestimo, Mira Marković je preminula je u 77. godini u Moskvi usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije. U javnosti nagađalo da li će biti sahranjena u Srbiji ili Rusiji, njena porodica se nije oglašavala do sada po ovom pitanju.

Iako je Telegrafu ranije potvrđeno, od strane bliskog porodičnog prijatelja, da će se sahrana obaviti u Srbiji prema poslednjoj želji Mirjane Marković, naglašeno je da će konačnu odluku o tome svakako doneti njena deca. Ranije danas, Marija i Marko Milošević, oprostili su se čituljom od svoje majke.

Izvor: (Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com