Srbiju u suzama posle ove emisije: Siromašni heroj sa Košara dobio na poklon traktor, prekrstio se, poljubio ga i počeo da plače

Zemljoradnik Zoran Perović (40) u svoju Ostru vratio se sa Košara sa 17 rana i nastavio tiho da vodi težak život. Sve dok mu jednog dana na vrata nisu pokucali dobri ljudi, a on ispred svog praga ugledao traktor. Znak pažnje koji mu je ukazan toliko ga je potresao da je prvo prišao traktoru, prekrstio se, poljubio ga, pa pustio da se suze slivaju niz traktor.

– Ovo mi je najsrećniji dan u životu i nisam verovao da ću ga dočekati. Sad će dani i meni i ukućanima biti lakši – s mukom je birao reči seoski nadničar i junak sa karaule Košare.

Pogledajte ovaj emotivan trenutak iz emisije “Nećete verovati”, koja je potresla celu Srbiju:

Traktor vredan 12.000 evra dar je Udruženja privrednika „Gradac 97” iz Čačka.

Zahvaljujući vrednom poklonu, Zoran je posle mnogo godina života u nemaštini postao pravi domaćin.

– Udruženje je odlučilo da na ovaj način pomogne čoveku koji se bori za opstanak i održanje domaćinstva, sad će mu biti lakše da preživi, i želimo mu sreću – kazao je predsednik „Gradca” Dragan Jovanović, vlasnik preduzeća „Uniplast” iz Čačku.

I to nije sve. Peroviću sada kreće i gradnja kuće koju je donirao Grad Čačak, a već je počela i gradnja puta u dužini od blizu kilometar do njegovog doma.

Izvor: Telegraf.rs / Printskrin: Youtube/Glas Zapadne Srbije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com