Andrija Mandić s Vučićem i Dodikom u Nišu: Evo o čemu su razgovarali (FOTO)

Mandić je odlukom Višeg suda u Podgorici u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog povezanosti sa događajima na izborni dan u Crnoj Gori, oktobra 2016. godine, koji ta država smatra pokušajem državnog udara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Nišu, gde je boravio povodom održavanja parade “Odbrana slobode”, sa liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem o situaciji u regionu.

U razgovorima je učestvovao i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarali su danas u Nišu, nakon prikaza sposobnosti VS i MUP, povodom Dana pobede, sa liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem o aktuelnoj političkoj situaciji u regionu – stoji ispod fotografije na instgram nalogu “budućnostsrbijeav”.

Mandić je odlukom Višeg suda u Podgorici u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog povezanosti sa događajima na izborni dan u Crnoj Gori, oktobra 2016. godine, koji ta država smatra pokušajem državnog udara.

Sud je proglasio krivim i Milana Kneževića, takođe pripadnika opozicionog Demokratskog fronta.

Mandić i Knežević su, nakon presude, pozvali predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da prekinu komunikaciju sa “anti-srpskim vlastima u Crnoj Gori”.

Izvor: (Telegraf.rs/Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com