ZAŠTO BRE JOKIĆU: Čovek će ladno opet ispaliti Srbiju?

Lepa vest iz Kuće košarke koju su danas posetili kapiten Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović, izjavivši kako su prvi došli da se „upišu“ na spisak Aleksandra Đorđevića za Mundobasket u Kini, a onda hladan tuš iz Sjedinjenih Američkih Država. Nikola Jokić još ne zna da li će se odazvati, a njegova izjava po okončanju sezone u NBA plej-ofu i pred povratak u Srbiju, moramo da konstatujemo – ne obećava.

Trenutno najbolji srpski košarkaš kazao je novinarima u Denveru da će njegovo pojavljivanje na okupljanju reprezentacije zavisiti od mnogo faktora. On je neveo da je sezona bila izuzetno naporna, podvukavši da odluku neće doneti sam.
„Biće važno kako se osećam, šta moj tim misli o tome, šta misli moja porodica, moj agent. Da li je to dobro za mene… Videćemo, mnogo sam utakmica odigrao ove sezone. Ali nikad ne znate“, kazao je naš centar.

Kako bilo, Jokić će morati ubrzo da odluči i saopšti konačnu odluku, kako bi Aleksandar Đoršević mogao da počne da sklapa mozaik i tim za takmičenje na kome Srbija ima najviše ambicije.

Podsetimo, Somborac je propustio EP 2017. Turskoj, a ima medelju sa Olimpijskih igara u Riju 2016. Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra. Naša selekcija nalazi se u grupi sa Filipinima, Angolom i Italijom.

Izvor: mozzartsport.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com