O OVOME PRIČA CELA SRBIJA: Takmičar u Slagalici ODNEO POBEDU za samo 7 sekundi!

U 13. emisiji 116. ciklusa popularnog kviza RTS-a „Slagalica“, u igri „Asocijacije“ takmičar na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, pokazao je izvanredno umeće.

Naime, sinoć je takmičar kviza Slagalica, koji se nalazio na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, do konačnog rešenja u igri Asocijacije došao za ukupno sedam sekundi.

Aleksandar je otvorio najpre polje u koloni „A“, za tri sekunde rešio kolonu, a potom, za četiri sekunde, dao i konačno rešenje – „selo“. Tako se poenima (118) približio protivniku Milanu Jokiću, koji je u tom trenutku imao 121 poen.

U drugoj asocijaciji, koju je otvorio rival na crvenoj poziciji, Milan Jokić, rešio je najpre kolonu „B“, a zatim, posle pružene prilike Milanu, dao i konačno rešenje koje je glasilo „Užice“.

Zahvaljujući poenima osvojenim u drugoj igri „Asocijacija“, Aleksandar je odneo pobedu sa 149 poena prema 121, koliko je pripalo protivniku.

Aleksandar, kome je ovo treće učešće u „Slagalici“ i koji je ranije dolazio do četvrtfinala i finala, tvrdi da je za uspeh u „Asocijacijama“ zaslužna „čista sreća“.

Aleksandru i Milanu ipak sledi još jedan susret u kvizu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor: Kurir / Foto: Printscreen/RTS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com