Vučić na svim naslovnama albanskih portala

Priština s pažnjom pratila reči Aleksandra Vučića. Na svim portalima na albanskom jeziku govor predsednika Srbije je vodeća vest, a portal Gazeta Express donosi kao glavni naslov: “Specijal – Vučićeva analiza: Haradinajeva ostavka, trik protiv Veseljija i Tačija”.

Današnje obraćanje predsednika Srbije, koje predstavlja jednu duboku i suštinsku analizu ne samo posledica koje ce proizvesti ostavka i odlazak u Hag Ramuša Haradinaja, već i jasnu projekciju budućih događaja na Kosovu i Metohiji i u celom regionu, nije samo izazvalo veliku pažnju naše javnosti i našeg naroda na Kosovu i Metohiji, već su i svi vodeći mediji na albanskom jeziku u Prištini, obraćanje predsednika Vučića stavili kao najvažniju vest.

Izgleda da je medije na albanskom jeziku izuzetno zainteresovala promišljena i ozbiljna analiza koju je bez euforije i odmereno izneo predsednik Vučić i jasno je da mediji na albanskom jeziku iz reči Aleksandra Vučića pokušavaju da razumeju buduće događaje među političkim partijama sa sedištem u Prištini.

Zato i ne čudi da je popularni sajt Gazeta Express kao glavnu vest objavio upravo obraćanje predsednika Srbije uz naslov “Specijal, Vučićeva analiza”!

Sigurno je da je sve ono što je danas u svom obraćanju izgovorio Vučić izazvalo brojna pitanja i dileme u Prištini i za očekivati je da će i danas i narednih dana tamošnja javnost analizirati i procenjivati njegove reči.

IZVOR: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com