NEVREME OPUSTOŠILO BLACE: Voda odnosi puteve ka selima, PAO I KROV BOLNICE!

Blace je ovog popodneva pogodila oluja kakvu stanovnici ovog grada ne pamte Naime, oluja se dogodila oko 19h. Šteta se još uvek sanira, a ekipe su na terenu.

Na Domu zdravlja u Blacu pao je krov koji je vetar odneo preko puta. Za sada se zna da je Dom zdravlja veoma oštećen, kao i kuća preko puta, čija je cela leva strana uništena.

– Ne pamtim kad se u Blacu, ovako nešto desilo. Sedeli smo u restoranu, preko puta Doma zdravlja. Ne mogu da verujem da nešto ovako može da se desi za toliko kratko vreme – kaže jedan od očevidaca za portal Srbija danas.

Ekipa portala Srbija danas posetila je i selo Vrbovac koje se nalazi u opštini Blace. Asfaltirani put u ovom selu totalno je uništen.

Za sada nema povređenih, a ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i policije su na terenu.

I ostalim stanovnicima Blaca ova oluja donela je mnogo problema. Jaka kiša uz koju je padao i grad, praćena olujnim vetrom uništila je krovove mnogih kuća.

Da podsetimo, veliko nevreme danas popodne zahvatilo je više mesta u Srbiji, a obilne padavine i grad nanele su štetu usevima i voćnjacima na poljoprivrednim gazdinstvima.

Izvor/Foto: Srbija danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com