Brnabić posle pobede Srbije u Luksemburgu sišla na teren: Pozdrav premijerke sa navijačima

Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji zavrsetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.

– Čestitam našim fudbalerima i čitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi – rekla je Brnabić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom.

Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima. Na stadionu “Žozi Bartel” bilo je i više stotina srpskih navijača.

Predsednicu Vlade Srbije i njenu partnerku Milicu Ðorđić petnaestak minuta pre početka utakmice dočekali su premijer Betel sa svojim partnerom Gotjeom Deteneom, kao i ministar sporta Dan Kerš i predsednici fudbalskih saveza Srbije i Luksemburga Pol Filip i Slaviša Kokeza.

Premijeri, koji su nosili šalove u bojama svoje reprezentacije, su se pre početka utakmice smestili na tribine i napravili nekoliko selfija.

Oni su sa tribina pozdravili igrače, a pre utakmice su intonirane himne.

I Brnabić i Batel su ranije danas izneli očekivanje da će njihovi timovi pobediti, ali su poručili i da sport treba da povezuje ljude i narode.

Predsednica vlade večeras je završila dvodnevnu posetu Luksemburgu.

Izvor: (Telegraf.rs/Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com