41 godinu kasnije: Predsednik Srbije nekada sa bratom, a sada sa sinom u Principovoj rodnoj kući

Vučić će danas boraviti u Drvaru, gde će sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom prisustvovati obeležavanju „Dana sećanja”- pomen na stradale Srbe u 20. veku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sinom Danilom posetio je danas rodnu kuću Gavrila Principa u selu Obljaj.

On je svom instagram profilu objavio fotografiju sa sinom, ali i sa bratom Andrejem, sa kojim je posetio isto mesto pre 41 godinu.

– Predsednik Vučić sa sinom Danilom posetio je danas rodnu kuću Gavrila Principa u selu Obljaj. 1978. godine boravio je na ovom mestu sa bratom Andrejem – piše u opisu objavljenih fotografija na instagram profilu buducnostsrbijeav.

– Uveren sam da srpski narod nikada neće zaboraviti junačko delo Gavrila Principa. Srbija će uvek pomagati narodu Grahova i ovog kraja – rekao je predsednik Vučić prilikom obilaska rodne kuće Gavrila Principa u selu Obljaj kod Grahova.

Predsednik Vučić i član Predsedništva BiH Milorad Dodik, ovom prilikom su se fotografisali sa decom ispred kuće Gavrila Principa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će boraviti u Drvaru, gde će sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom prisustvovati obeležavanju „Dana sećanja”- pomen na stradale Srbe u 20. veku.

Izvor: (Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com