NEĆE TUMBAKOVIĆ DUGO NA KLUPI: Hoće li Srbija još jednom menjati selektora

Pobedila je Srbija Paragvaj i to nije sporno, ali…

Očekivalo se mnogo više od Tumbakovića i ako nije mnogo vremena prošlo, vidi se da novi duh u reprezentaciju nije donet. Ono vreme Radomira Antića izgleda će biti upisano zlatnim slovima i kalendar srpskog fudbala.

Igra naše reprezentacije izgleda tromo, nezainteresovano bez duha i motivacije. Sličnu stvar je primetio i Dragoslav Stepanović, pa nas neće začuditi ako se FSS odluči na smenu trenera koji je faktički tek došao.

Suze mi same idu.

Iskusni fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović savetuje kolegu, selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića da se mane eksperimentisanja i što pre shvati da ima malo vremena da spremi ekipu za Ligu nacija, preko koje se može doći do EP.

– Treba nam energija! To i dalje ne vidim u reprezentaciji Srbije. Igra nam nije tečna, lopta ne ide, ima mnogo osnovnih grešaka, što nije dobro. Videlo se to u utakmicama protiv Portugala i Luksemburga, a protiv Paragvaja je samo potvrđeno. U Kruševcu smo od Srbije videli jedno veliko ništa – rekao je u analizi za Kurir Dragoslav Stepanović i nastavio:

– Naši igrači na terenu kao da se ne razumeju, a čini mi se da im ni motivacija nije kako treba. Kao da ne igraju za Srbiju, za svoju zemlju! Samo je Radomir Antić uspeo da probudi patriotski duh kod naših fudbalera. Narod je to prepoznao i navijao za reprezentaciju. Sad izgleda kao da nam je svima svejedno, i narodu i fudbalerima. A to nije dobro.

Stručno oko

TUMBO, GDE TI JE JOVIĆ?

Dragoslav Stepanović je razočaran što u dresu reprezentacije Srbije nema Luke Jovića, napadača Reala iz Madrida:

– Zašto nema Jovića? To me mnogo zanima. Taj momak daje golove bez šansi! A priznaćete, igrača tog kvaliteta nema mnogo u Evropi. Mitrović i on u tandemu, bili bi pravi strah i trepet za protivnika.

Izvor: beogradskiportal.rs – kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com