MAJKA U SUZAMA PO PRVI PUT SE OBRATILA JAVNOSTI: Emotivan zagrljaj Monikinih roditelja kada su saznali da je pronađena

Aleksandra, majka male Monike Karimanović u suzama se po prvi put ogasila u javnosti, a sa mužem se pred kamerama izgrlila. Aleksandra, majka male Monike Karimanović u suzama se po prvi put ogasila u javnosti, nakon što je njena ćerka pronađena. Ona se izgrila i sa svojim suprugom pred kamerama, a on joj je poručio „Plači sada, da ti lakše bude“. Sa velikim olakšanjem, ali kroz plač majka je rekla da se sa ćerkom čula putem telefona.

– Moje malo dete, jesam se čula, traži da je zagrlim, da me zagrli, da me zagrli. Pitam je da li je gladna kaže jeste – priča majka.

Kako kaže, ostaće kod kuće sve dok ne dobije poziv policije.

– Ona plače, a ja sam skupila hrabrost da ne plačem pred njom – priča majka.

Agonija monikine majke Aleksandre trajala je tačno deset dana, a poslednji put ju je videla kada je ispratila u školu.

Pošto se devojčica nije vratila kući popodne, Aleksandra je otišla u školu i saznala da se Monika tog dana uopšte nije pojavila na časovima.

Kako nije bilo nijednog razloga da devojčica pobegne od kuće, majka je naslutila da je Moniku neko oteo.

– Mnogo je vremena prošlo, taj koji je oteo mogao je da napravi lažni pasoš i da je izvede iz zemlje. Njenoj muci nema kraja, ko zna šta joj rade – kroz plač je govorila majka Aleksandra tokom potrage.

I te crne slutnje su se, nažalost, obistinile. Sumnja je pala na Ninoslava Jovanovića, silovatelja poznatijeg kao Malčanski berberin, jer je svoje žrtve pre napastvovanja šišao. Pronađena je bila i Monikina kosa, kao i skrovište gde se veruje da su boravili na početku.

Do danas se nije znalo da li je mala Monika uopšte živa.

Izvor: telegraf.rs/Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *