UZ POMOĆ RAČUNALJKE ĆU VAM SLIKOVITO OPISATI ŠTA ĆE BOJKOT DONETI U SKUPŠTINU! Čanak u emisiji održao lekciju Bošku

Predsednik Dveri, Boško Obradović i predsednik LSV Nenad Čanak izneli su oprečne stavove o bojkotu gostujući u emisiji 360 stepeni, ali su se oko nekih stvari i delimično složili.

Čanak se naime složio sa Boškom da uslovi za izlazak na izbore nisu idealni, kao i da je svaki “svaki pokušaj da se ukrade diploma nešto najsramnije što neko može da uradi”.

“Da li će se kriminalom baviti poslanici ponaosob ili će se baviti sudovi, ili Univerzitet. Problem je daleko dublji”, rekao je Čanak.

Celu emisiju pogledajte ovde:

Naime, nakon početnog izlaganja, Čanak je, uz pomoć računaljke, slikovito objasnio šta će bojkot doneti u parlament.

“Vi radite na tome da on dobije više poslanika, vi radite za Aleksandra Vučića, gospodine Obradoviću, razočarali ste me sada”, rekao je Čanak Obradoviću.

Boško se na ovaj prizor samo nasmejao rekavši da to naravno nije tačno i da je bojkot jedino pravo rešenje u datom trenutku.

– Zato što su glasači za njih mrtvi brojevi u biračkom spisku. Zato što su decenijama na vlasti i krivi su što smo došli ispod nivoa dna. Zato što nisam šarena kuglica na igrački. Zato što hoću da vidim kome guzica nije urasla u poslaničku fotelju. Zato bojkot, napisala je jedna “tviterašica”.

Izvor: (Espreso.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com