VUČIĆ OTKRIO KADA NAS OČEKUJE KRAJ KRIZE IZAZVANE KORONOM: Postoji samo jedan uslov!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija savladati zdravstvenu krizu izazvanu korona virusom za manje od dva meseca, pod uslovima da se građani ponašaju disciplinovano i u skladu sa odlukama Vlade Srbije.

Vučić je rekao da i dalje nije siguran da li će država imati dovoljno respiratora za svoje potrebe, ali da će se Srbija raditi “sve što je potrebno” i da se “snalazi” da bi obezbedila dodatni medicinski materijal. ; U gostovanju na TV Prva, Vučić nije isključio mere koje podrazumevaju kupovinu opreme na netransparentan način, ali je rekao da je njegova prethodna izjava da je država koristila “crne fondove” za nabavku respiratora širom sveta loše formulisana.

“Da li vi mislite da ;smo šlepere hrane dovozili na Kosovo a da smo poštovali sva pravila? Za mene je važno da (u tom procesu) niko tu dinara ne ukrade… A da vam kažem da je svaka procedura poštovana”, rekao je Vučić i dodao ;”ko zna gde bi bili” da jedan državljanin Srbije nije državi ustupio svoje skladište u Šangaju.

Dodao je i da će moliti ekspertski tim koji je došao iz Kine, iako je prvobitno trebao da ostane samo dve nedelje, da ostane duže.

Rekao je i da hiljade građana i hilljade penzionera krši policijski čas svaki dan, a da je podatak koji je direktor policije Vladimir Rebić objavio da svakog dana 120 osoba čini isto, da je to samo “broj onih koji su uhvatili”.

Izvor:  (Espreso.rs/Agencije)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com