TRAMPOV PLES IZNENADIO: Nakon performansa rekao šta će uraditi ako izgubi izbore (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da će možda morati da napusti zemlju ako izgubi predsedničke izbore od Džoa Bajdena.

Predizborni mitinzi Donalda Trampa poznati su po veseloj atmosferi i njegovim šalama, ali sada je mitingu u Džordžiji poslao poruku koja je ne samo nasmejala njegove pristalice, već neke i zabrinula.

– Znate šta. Takmičenje sa najgorim predsedničkim kandidatom u istoriji stvara mi pritisak. Možete li da zamislite da izgubim? Šta bih onda radio? Morao bih da kažem, izgubio sam od najgoreg kandidata u istoriji politike. Ne bih se osećao dobro. Možda bih morao da napustim zemlju, ne znam – rekao je Tramp.

On je poručio i da neće više prikupljati novac za kampanju za predsedničke izbore koji se održavaju 3. novembra. Prema dosadašnjim podacima, Džo Bajden je prikupio 383 miliona dolara za kamanju, dok je Tramp prikupio 247 miliona.

Prethodno je Tramp iznenadio svoje pristalice na mitingu na Floridi plesom koji je odigrao uz muziku pesme YMCA grupe “Vilidž pipl”. ​Ovaj ples dobio je naziv MAGA ples, po skraćenici Trampovog slogana Make America Great Again.

Izvor: Srbija Danas/Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *