U APRILU URUČENJE KLJUČEVA 900 STANOVA ZA PRIPADNIKE SNAGA BEZBEDNOSTI! Momirović objavio detalje

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je juče da će u aprilu biti dodeljeni ključevi 900 stanova zaposlenima u sektoru bezbednosti u Novom Sadu, Kraljevu i Kragujevcu, a da se u Beogradu trenutno gradi 1.000 stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Momirović je rekao da je za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti izdvojeno 210 miliona evra u gradovima širom Srbije.

”U aprilu će u Novom Sadu biti dodeljeno 500 stanova, a u Kraljevu i Kragujevcu pi 200 stanova”, rekao je Momirović u Skupštini Srbije na pitanje šefa poslaničke grupe SPS Djorđa Milićevića koliko je država izdvojila za stanove za pripadnike snaga bezbednosti, koliko se stanova gradi i koji je rok za završetak radova.

Momirović je kazao da se u Beogradu trenutno gradi 1.000 stanova i da se pripremaju još dve parcele za 2.200 stanova.

”Trudimo se da izvedemo projekte u svim gradovima, gradimo oko 7.000 stanova, uveren sam da ćemo uspeti da završimo ovaj projekat koji je pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić, a čiji je cilj da nijedan pripadnik službi bezbednosti nema nerešeno stambeno pitanje”, rekao je Momirović.

Izvor: (Espreso/Tanjug)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *