VUČIĆ IZ SMEDEREVSKE PALANKE PORUČIO KOREJCIMA: Niste pogrešili kad je SRBIJA u PITANJU!

Srbija je dobro mesto za ulaganje i korejska kompanija Kyungshin Cable, koja je danas otvorila fabriku u Smederevskoj Palanci, izborom naše zemlje, u konkurenciji više zemalja, nije pogrešila, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

On je, na ceremoniji otvaranja fabrike, koja će do kraja 2022. Zaposliti 700 radnika, istakao da će ta kompanija mnogo doprineti Podunavskom okrugu, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani, celoj Srbiji.

Zahvalio je korejskom ambasadoru na pomoći i podršci, I izrazio uverenje da će u narednom periodu biti još korejskih investicija.

Srbija je, poručio je, dobro mesto za ulaganje, a Južna Koreja zemlja od koje možemo mnogo da naučimo, jer je za poslednjih 30 godina, postala azijski tigar, čudo, I podigla se iz pepela, tako da možemo da se ugledamo na njih, njihovu posvećenost, navike.

– Pored Albanije, Bugarske I Turske, izabrali ste Srbiju I niste pogrešili. Mi ćemo se boriti za vaš dugoročni ostanak u našoj zemlji I želimo vam veliki profit. Verujem da, kada budete širili proizvodnju, nećete ni razmišljatoi o drugim zemljama, jer mi želimo da budemo partneri I u narednom period”, istakao je predsednik Srbije.

Izvor: (Espreso/Agencije)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *