MERKELOVU ĆE POD BUDNIM OKOM DRŽATI 3.000 POLICAJACA: Na krovu će se naći SNAJPERISTI, upućen i ZAHTEV građanima

Angela Merkel sutra stiže u posetu Srbiji, a posebna pažnja prilikom posete odlazeće nemačke kancelarke Beogradu biće posvećena bezbednosti. Nemačku kancelarku, trase kojima će prolaziti, mesta sastanka sa Vučićem i vilu u kojoj će prespavati obezbeđivaće čak 3.000 policajaca.

Biće angažovane i specijalne antiterorističke jedinice, kao i snajperske jedinice koje će s okolnih krovova motriti na situaciju. Od građana će biti traženo da drže zatvorene prozore na ruti prolaska nemačke kancelarke, a šahtovi na trasi su već zavareni.

Očekuje se da liije gradskog prevoza funkcionišu vanrdno u vreme dolaska Merkelove, ali detalji tih promena biće naknadno objavljeni. Mere bezbednosti će biti iste kao kada su Srbiju posećivali predsednik Rusije Vladimir Putin, ili Džozef Bajden, tada sa mesta potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Angela Merkel stiže u Beograd sutra u 16 časova, a u protokolu je predviđena svečana večera i razgovor u četiri oka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Ona će prespavati u Beogradu, a potom odlazi u Tiranu, na sastanak sa predsednicima Vlada zemalja regiona.

Izvor: (Espreso/ Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *