NOVAČE, MOŽEŠ SAMO 61 EVRO DNEVNO DA POTROŠIŠ ZA HRANU: Izašla lista pravila u karantinu Australijan opena!

Pravila karantina u Australiji tokom Gren slema u Melburnu “procurila” su u javnost.

Lokalni mediji su došli u posed dokumenata Teniske federacije Australije u kojima se ističu šta će biti dozvoljeno teniserima i teniserkama po dolasku u Melburn.

Prvo pravilo je da svi moraju da dođu samo u dva dana, 15. i 16. januara i od tada ih očekuje dvonedeljni karantin, uz boravak samo u hotelu i dozvolu za treniranjem.

Da sve bude do detalja opisano pobrinuli su se i organizatori sa bizarnim pravilima. Ispred svih je da će domaćin platiti za svakog tenisera i njegov tim pojedinačno do 100 australijskih dolara za hranu, što je nešto više od 61 evro.

Prema pravilima, igrači će moći da obeduju isključivo u svojim hotelskim sobama u periodu karantina, uz opciju i u trening centru tokom vežbanja.

Takođe, neće biti moguć privatni smeštaj tokom karantina, kao što je to bio slučaj na US openu. Igrači neće smeti da izlaze iz hotela tokom karantina osim kada idu na trening, a ni posete nisu dozvoljene. Australijan open biće održan u februaru, a titulu brani rekorder sa osam trofeja Novak Đoković.

Izvor: (Espreso.rs / B92.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.