“ZASPAO JE I NIJE SE PROBUDIO…” Džejev najbolji prijatelj otkrio šta se desilo ovog tužnog dana

Džej Ramadanovski umro je danas u 56. godini zbog problema sa srcem, a njegov najbolji prijatelj Zoran Jagodić Rule kratko je rekao šta se dogodilo u pevačevom stanu ovog tužnog dana.

– Umro je. Otišao je moj brat… 25 godina smo bili nerazdvojni. Zaspao je i nije se probudio… Pre sat vremena. Tu sam sa ćerkama, moramo da vidimo kakva je procedura. Čuli smo se svaki dan, nije izlazio iz kuće. Imao je lakšu operaciju srce, ali srce ga je izdalo – kratko je rekao Džejev najbolji prijatelj za Telegraf.

Inače, Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

“Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem”, rekao je Džej.

Izvor: blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.