ALEKSANDAR VUČIĆ U DRUGAČIJEM SVETLU: Pogledajte kako je izgledao kada je kao DETE gostovao kod Branka Kockice!

Aleksandar Vučić, kao učenik OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu nekoliko puta je učestvovao u snimanju emisija Branka Kockice, a sada se pojavio snimak koji javnost do sada nije imala prilike da vidi.

Naime, u emisiji “Kockica” koja nosi naziv “Knjiga” i govori o značaju čitanja, te 1976. godine učestvovao je i sadašnji predsednik Srbije kao đak prvak i to je jedno od njegovih prvih pojavljivanja na televiziji (na snimku se pojavljuje u 14:24 minutu).

foto: telegraf.rs

Branko Kockica je ranije za beogradske medije otkrio da sadašnjeg predsednika “nije prepoznao kada ga je godinama psle snimanja Kockice video”.

“Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on” rekao je tada Milićević.

Vučić je tokom osnovne škole još nekoliko puta učestvovao sa drugovima u snimanju Kockice, a jedan od snimaka nastao je na manifestaciji Radost Evrope, gde je, tada trinaestogodišnji Vučić razgovarao sa novinarima o tome šta je najviše zanimalo njegove vršnjake iz Austrije koji su bili gosti ove manifestacije.

Govorio je tada o Crvenoj zvezdi, o tome kako su njegova i austrijska ekipa odigrale prijateljsku utakmicu, da je njegov tim pobedio, ali da su bez obzira na to ostali dobri prijatelji.

Izvor: (Espreso.rs/Telegraf.rs/RTS)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.