NIKADA NE GUBIM NADU, TEŠKO JE, ALI MORAM DA SAČUVAM OPTIMIZAM! Sergej Ćetković iskreno o teškom periodu, a evo šta mu daje SNAGU!

Pevač Sergej Ćetković progvorio je o situaciji sa korna virusom i tom prilikom otkrio da se trudi da razmišlja pozitivno, a u svemu tome mu pomaže porodica, prijatelji, kao i muzika.

– Živimo u jako teškom vremenu i verujem da svi razmišljamo na isti način, da što je moguće bezbolnije prođemo kroz ovaj period i ostanemo zdravi, kako mentalno, tako i fizički. Muzika mi pomaže da lakše podnesem sve što nas je zadesilo, porodica, prijatelji i bavljenje nekim kreativnim stvarima, kao što je rad na novim epizodama crtanog filma „Lola i Mila“, učešćem u kreiranju Jutjub kanala „Remek jelo“, koji je otvorila moja supruga, i radu na novoj lutkarskoj TV seriji za decu „Nije A, nego molim“, kaže pevač za i dodaje da je optimizam u ovim vremenima najbitniji.

– Sigurno je da ćemo iz svega ovoga izaći promenjeni, ali nadam se i odgovorniji. Nikada ne gubim nadu i nadam se skorom kraju svega što nas je zadesilo. Moramo da sačuvamo optimizam, da idemo napred i verujemo da ćemo uspeti da se izborimo – iskreno komentariše Sergej kojem najviše nedostaju koncerti i kontakt sa publikom.

– Sve mi nedostaje kao, verujem, i mojim kolegama. Nemoguće je izdvojiti jednu stvar. Svakako su na prvom mestu koncerti i druženje sa publikom, ali ima tu još mnogo stvari koje ovu profesiju, u normalnim okolnostima, za mene čine najlepšom na svetu. Teško je kada skoro godinu dana stvarate nešto lepo i novo, a nemate mogućnost da to predstavite ljudima na pravi način. Onlajn koncerti i nastupi su u redu, ali to se ni približno ne može uporediti sa emocijom u punim dvoranama. Videćemo šta će doneti Nova godina, nadam se da će u svakom smislu biti bolja i srećnija – govori Ćetković i smatra da je najbitnije da ljudi shvate da je zdravlje najveće bogatstvo koje posedujemo.

Izvor: Kurir.rs/I.B/Blic, FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.