DODIK ČESTITAO NOVU GODINU REČIMA OHRABRENJA: “Ovu da zaboravimo, sa verom u bolju budućnost!”

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim građanima BiH novu 2021. godinu, sa željom da bude bolja i uspešnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju virusa korona koja je iz korena promenila živote svih ljudi u svetu.

– Želim da predstojeća godina bude što lepša, a da ovu 2020. što pre zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uveren sama da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnela brojne živote i čije su crne brojke obeležile godinu za nama – istakao je Dodik.

On je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže, saopšteno je iz kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH.

– Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i setliju budućnost – poručio je Dodik.

Predsedavajući Predsedništva BiH poželio je svima sretnu i uspešnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspeh na profesionalnom planu.

– Sa verom u bolju budućnost, još jednom molim sve ljude da čuvaju svoje zdravlje, poštuju preporučene epidemiološke mere, te da predstojeće praznike provedu u krugu svojih najbližih -naglasio je Dodik.

Izvor: SrbijaDanas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.