PROVEO SAM NOVU GODINU U BOLNICI, IMAM PROMENE NA PLUĆIMA: Mrkonjić je rekao kako se zaista OSEĆA!

Visoki funkcioner SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić hitno je primljen sinoć u bolnicu Dragiša Mišović.

Kako je rekao za Espreso.rs, pozlilo mu je sinoć oko 22h, kada je i prebačen u bolnicu, pa je Novu godinu dočekao hospitalizovan sa lekarima za koje je istakao da su odlično radili svoj posao.

– Proveo sam Novu godinu u bolnici, ali se osećam odlično. Testiran sam na koronavirus, i negativan sam, ali su na skeneru videli promene u mom desnom plućnom krilu, pa se vodim kao kovid pacijent, rekao je Mrkonjić.

Kako je objasnio, nema izražene simptome, ali je malaksao, a lekari mu nisu rekli kada i da li će biti otpušten iz bolnice.

– Imao sam preksinoć temperaturu, i nije mi bilo najbolje, osetio sam umor, ali to je bilo to. Ipak, sinoć su me hospitalizovali, i sada zaista vode računa o meni, dodao je.

Njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta je takođe tesitrira na koronu, ali je i ona negativna.

– Oboje smo negativni sudeći po testu, ali se zbog simptoma za sada vodim kao kovid pacijent, ponovio je Mrkonjić i poslao poruku svima.

– Deco, čuvajte se, ovo nije uopšte naivno, naglasio je on.

Takođe, jutros je i predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalisticke partije Srbije, Ivica Dačić, izjavio da je počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić hospitalizovan.

Dačić rekao da Mrkonjić možda nije pozitivan na koronavirus, ali da nije dobro što je hospitalizovan.

Izvor: espreso.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.