Bobi Marjanović supruzi priredio neodoljivo rođendansko iznenađenje (video)

Boban i Milica Marjanović važe za veoma skladan par, a svoju ljubav pažljivo neguju ne dozvoljavajući da izbledi s godinama. To potvrđuje i najnoviji Bobijev postupak koji je oduševio sve one koji ga prate na Instagramu. Naime, košarkaš je svojoj supruzi otpevao rođendansku pesmu čije je reči sam osmislio, a kako bi ugođaj bio potpun, na klaviru ga je pratio saigrač Maksimilijan Kleber. (Pročitaj: Boban Marjanović: Kako je gorostas iz Boljevaca impresionirao holivudsku zvezdu)

View this post on Instagram

A post shared by Boban Marjanovic (@boban)

Sudbonosni susret sa svojom izabranicom, Bobi je svojevremeno opisao uz neizostavni humor:

– Milica i ja smo se upoznali jednog leta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila evo mog princa na konju… Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan.

Nežnija strana ovog para prošlost vidi malo drugačije.

– Od Bobana nisam imala nikakva očekivanja…On je čovek koji se neprestano šali, a ja sam ozbiljna, ali, eto, pokazalo se da je ta različitost dobra za zajednički život. Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali kako smo rasli i razvijali se, tako je napredovao i naš odnos, i sada smo ponosni na njega. Teški su nam bili samo meseci razdvojenosti, ali sve je to zarad nekog višeg cilja, tako da se ne žalimo. Bobanova karijera, sem što je ponekad podrazumevala i da budemo fizički odovojeni, dala nam je i veliku prednost jer smo u svakom novom klubu za koji je igrao stekli brojna prijateljstva. Vuk takođe. Voli da ide na utakmice, doduše gleda malo, a većinu vremena provodi u dečjoj sobi u sklopu hale gde se igra sa svojim vršnjacima, decom ostalih igrača. I ne propušta priliku da se pohvali da je njegov tata najbolji. Nije mi uvek lako da izađem na kraj sa tri veoma energična muškarca, ali mi je zadovoljstvo da ih vidim srećne i zadovoljne, naročito kada znam da su mi ljubav i poštovanje uzvraćeni. (Pročitaj: Miloš Biković – Iskreno o porodici, životu, karijeri)

Bobi je ranije govorio i o tome u kojoj je meri porodica zaslužna za njegove dobre rezultate na terenu:

– Harmoničan porodični život svakako pozitivno utiče i na moj učinak na parketu. Deca me podstiču da budem bolji, jer sam njihov uzor u životu od koga će da nauče da veruju u sebe i svoje snove, a oni se ostvaruju uz veliki rad, trud i želju. Najbolje se osećam kad sam sa svojom porodicom. Desi se da dođem kući nervozan što nisam igrao ili što smo izgubili, svejedno zbog čega, ali čim njih vidim, drugi sam čovek. Sve zaboravim. Uz suprugu i sinove imam ono što se zove porodični mir.

Autor: Gloria.rs, Foto: Instagram Printscreen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.