BRITANCI PROMENILI PLOČU: Posle skandaloznih komentara i uvreda tokom posete Srbiji, sada je usledilo i javno izvinjenje (VIDEO)

Korisnicima Jutjuba iz Srbije zapao je za oko video dvojice muškaraca iz Velike Britanije koji su na putu ka Bugraskoj, prolazeći kroz Srbiju, uspeli da kažu sve najgore moguće o našoj zemlji, uz provokacije i neslane šale.

Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom, a komentari koji su se mogli čuti na račun naše zemlje bili su da Srbija nije civilazacija i da jedva čekaju da stignu u Bugarsku za koju su čuli da je zemlja trećeg sveta, ali svakako bolja od “Srbije koja je ruglo Evrope”.

Međutim, oni su nedugo nakon što je odjeknula vest kroz Srbiju o njihovom ponašanju, sklonili pomenuti video sa svog Jutjub kanala, ali su sada objavili i novi.

Negativni komentari su isečeni, a novi video snimak počinje izvinjenjem i to na ćirilici:

“Želimo da započnemo ovaj video s izvinjenjem. Prethodno je postavljen i naneo je uvredu narodu Srbije. Naši komentari nisu imali za cilj da nekog uvrede, kao kontekst serije, prati dva idiota koji putuju kroz delove Evrope i namerno propuštaju dobre delove. Namera je bila da se vratimo na neka mesta koja smo posetili i dokažemo da smo pogrešili tako što ćemo posetiti sve dobre delove koje smo propustili. Sve se mislilo u dobrom humoru. Nema propagande i mržnje kako su pomenule neke srpske novine. Ne mrzimo nijedan deo Istočne Evrope – oženjen sam ženom iz Istočne Evrope. Priznajemo da su neki komentari korišćeni s nedostatkom predznanja i da su prouzrokovali uvredu. Zbog toga se izvinjavamo i ponovo postavljamo video bez bilo kakvih negativnih delova o Srbiji”, napisali su Jutjuberi.

Izvor: (Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.