VUČIĆ U LAĆARKU POSETIO SAMOHRANU MAJKU 7 SINOVA I 2 ĆERKE: Čim je stigao, ovo ih je pitao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti je domaćinstvu Jovanke Đurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku.

Inače, predsednik je ovu porodicu posetio i krajem 2019. godine, jer je, kako je tada rekao, želeo da pred Novu godinu poseti porodicu divne žene, sa devetoro dece, čiji je suprug preminuo pre nekoliko godina.

Naime, čim je stigao u goste, predsednik je pitao porodicu, da li im je stigla krava.

“Jel stigla krava” upitao je Vučić Jovanku pred kućnim pragom na šta mu je domaćica kuće odgovorila da jeste odavno i da se otelila a da je to telence sada već i junica i zahvalila mu se.

Predsednik je u kući Đurića dočekan domaćinski, kiflicama i sitnim kolačima, a na samom početku posete obišao im je kuću, ušao u svaku sobu i prvo pitao šta treba i šta im nedostaje.

Jovanka Đurić je majka sedmorice sinova i dve ćerke, koja je pre nekoliko godina ostala bez muža.

Majka devetoro dece, Jovanka, predsedniku je rekla da im se kuhinja oštetila kad su unosili kao i da im fali kreveta za decu na šta je predsednik rekao da će to biti sređeno jer su se već javile firme koje žele da pomognu.

Predsednik je porazgovarao i sa decom i pitao ih kakvi su đaci i kako ide škola…

“Vrlo dobro” odgovorili su im a jedna od dve ćerke rekla je da je završila ekonomsku školu ali da se odlučila da bude policajka.

Dečake je zadirkivao za frizure i pitao ih jel se sviđaju devojkama…

Podsetimo, Jovanka je pre skoro tri godine ostala bez muža i sama podiže sedmoricu sinova i dve ćerke, a porodica živi od poslastičarnice “Devet slatkiša” i dečjeg dodatka od 15.000 dinara. Najstarije dete, ćerka Cvija ima 19 godina, a najmladi, sin Uroš osam godina.

U porodici su i sinovi Miloš (18), Milan (17), Nemanja (16), Milica (15), Stefan (13), Mihajlo (10) i Ognjen (9).

Sa predsednikom Vučićem porodicu je danas posetio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je, inače, iz tog kraja.

Izvor: (Espreso.rs/kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.